Giriş Kayıt
Johnny Marshall

Johnny Marshall


Sesler

Johnny Marshall, sesler.

Bir Hayalet Hikayesi (2017), Gizli Kimya (2013), İhtiyar Adam ve Silah (2018), In the Family (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İhtiyar Adam ve Silah
2018 Komedi Sesler 6.9 13,145
2018 Aksiyon Sesler 5.8 1,668

Bir Hayalet Hikayesi
2017 Dram Sesler 6.8 43,473
2016 Dram Sesler 5.8 77
2016 Aksiyon Sesler 5.4 3,816
2016 Dram Sesler 4.7 105
2015 Komedi Sesler 7.2 5,658
2015 Dram Sesler 5.1 419
2015 Dram Sesler 7.0 32
2015 Dram Sesler 6.0 100
2014 Dram Sesler 7.0 49
2014 Dram Sesler 4.7 49
2014 Komedi Sesler 4.4 986
2014 Kısa Metraj Sesler 6.7 270
2013 Dram Sesler 5.4 329
2013 Korku Sesler 4.7 1,534

Gizli Kimya
2013 Dram Sesler 6.7 27,916
2011 Dram Sesler 7.1 628
2010 Dram Sesler 4.4 190
2009 Komedi Sesler 7.3 62
2009 Aksiyon Sesler 6.2 29
2008 Dram Sesler 5.1 121
2006 Korku Sesler 3.6 379

Lanetli Elmas
2005 Aksiyon Sesler 5.2 1,864
2005 Aksiyon Sesler 2.9 585
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019