Giriş Kayıt
Johnny Marshall

Johnny Marshall


Sesler

Johnny Marshall, sesler.

A Ghost Story (2017), Gizli Kimya (2013), İhtiyar Adam ve Silah (2018), In the Family (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İhtiyar Adam ve Silah
2018 Komedi Sesler 7.4 3,391
2018 Aksiyon Sesler 5.8 1,652
2017 Dram Sesler 6.8 41,686
2016 Dram Sesler 6.0 73
2016 Aksiyon Sesler 5.4 3,717
2016 Dram Sesler 4.7 104
2015 Komedi Sesler 7.2 5,427
2015 Dram Sesler 5.1 415
2015 Dram Sesler 7.1 27
2015 Dram Sesler 6.2 96
2014 Dram Sesler 7.2 46
2014 Dram Sesler 4.7 49
2014 Komedi Sesler 4.4 979
2014 Kısa Metraj Sesler 6.7 267
2013 Dram Sesler 5.4 326
2013 Korku Sesler 4.7 1,510

Gizli Kimya
2013 Dram Sesler 6.7 27,688
2011 Dram Sesler 7.1 620
2010 Dram Sesler 4.5 189
2009 Komedi Sesler 7.3 61
2009 Aksiyon Sesler 6.2 29
2008 Dram Sesler 5.1 120
2006 Korku Sesler 3.6 379

Lanetli Elmas
2005 Aksiyon Sesler 5.2 1,834
2005 Aksiyon Sesler 2.9 583
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018