Giriş Kayıt
Anthony W. Marshall

Anthony W. Marshall (93)


Yapımcı, Oyuncu

Anthony W. Masciarelli, 29 Mart 1906 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu.

Mork & Mindy (1978) yapımıyla biliniyor.

Anthony W. Marshall, 12 Temmuz 1999 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Anthony W. Masciarelli
Doğum Tarihi: 29 Mart 1906
Ölüm Tarihi: 12 Temmuz 1999
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Tony Marshal | Tony Marshall
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 80 Komedi Oyuncu 5.9 5,899
1978 Komedi Yapımcı 7.2 8,535
1976 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.0 5,509
1974 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.5 14,282
1970 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.9 4,616
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019