Giriş Kayıt
Theresa Marsh

Theresa Marsh


Yapımcı

Theresa Marsh, yapımcı.

(2005) Aşk Doktoru (2005), (1998) Cani Ruh (1998), (2000) Aramızdaki Sarışın (2000), (2018) İlk Tanıştığımız Gece (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Theresa L. Marsh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk Tanıştığımız Gece
2018 Komedi Çeşitli 6.4 33,352

Somali Korsanları
2017 Biyografi Çeşitli 6.8 6,676
2017 Komedi Çeşitli 5.5 2,938
2015 Komedi Çeşitli 5.6 6,049

Unutma Beni
2014 Dram Çeşitli 7.5 115,439
2014 Macera Çeşitli 4.6 992
2013 Biyografi Çeşitli 5.7 1,840
2012 Komedi Çeşitli 3.9 2,096

Kiracı
2011 Dram Çeşitli 5.3 24,678

Kader Ajanları
2011 Romantik Çeşitli 7.1 225,780

Hayalet Yazar
2010 Suç Çeşitli 7.2 147,480

Jack'in Kayık Gezisi
2010 Komedi Çeşitli 6.4 7,619

İki Babalık
2009 Komedi Çeşitli 5.4 34,320

Haberci
2009 Dram Çeşitli 7.1 32,300

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Çeşitli 7.8 363,631

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Çeşitli 8.0 576,604

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Çeşitli 5.7 42,179

İçerideki Adam
2006 Suç Çeşitli 7.6 311,219
2006 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.8 201

Münih
2005 Dram Çeşitli 7.6 197,389

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Çeşitli 5.7 294,570

Aşk Doktoru
2005 Komedi Çeşitli 6.6 275,759

Aramızdaki Sarışın
2000 Komedi Çeşitli 6.4 47,692
2000 Biyografi Çeşitli 5.4 2,158

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Çeşitli 6.8 58,527

Omuz Omuza
1998 Komedi Çeşitli 6.7 55,118

Cani Ruh
1998 Suç Çeşitli 7.0 67,978

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Çeşitli 7.3 81,420

Falcı
1996 Korku Çeşitli 5.7 24,666

12 Maymun
1995 Gizem Çeşitli 8.0 535,620

Hayatım
1993 Dram Çeşitli 6.9 9,701

Sevginin Bağladıkları
1993 Komedi Çeşitli 6.8 143,446

Hediyelik Kız
1993 Komedi Çeşitli 6.2 19,088
1992 Biyografi Çeşitli 6.6 19,410
1992 Komedi Çeşitli 5.6 2,285

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 152,047
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019