Giriş Kayıt
Martin Marquez

Martin Marquez (50)


Oyuncu

Martin Marquez, 08 Ekim 1968 İspanya doğumlu oyuncu.

Hotel Babylon (2006), The Job Lot (2013), (2005) Örgüt (2005), (2013) Girl on a Bicycle (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1968
Doğum Yeri: İspanya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 7.3 483

Merhamet
2018 50 Macera Oyuncu 6.0 5,357
2013 Komedi Oyuncu 7.1 964
2013 45 Komedi Oyuncu 6.2 1,993

Sefiller
2012 44 Dram Oyuncu 7.6 285,129
2011 43 Komedi Oyuncu 7.1 1,394
2011 43 Dram Oyuncu 6.2 11
2006 Komedi Oyuncu 7.6 3,905
2005 Biyografi Oyuncu 8.1 5,869

Örgüt
2005 37 Suç Oyuncu 6.7 12,453
2005 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,516

Katil Asansör
2001 33 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,750
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,476
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,918
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,461
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019