Giriş Kayıt
Linda Marlowe

Linda Marlowe (82)


Oyuncu

Linda Bathurst, 26 Temmuz 1940 Avustralya doğumlu oyuncu.

(2007) Jekyll (2007), (2000) Keyif Evi (2000), (2005) Hellraiser: Deader (2005), (1964) The Americanization of Emily (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Linda Bathurst
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1940
Doğum Yeri: Avustralya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Komedi Oyuncu 6.7 5,646
2019 79 Suç Oyuncu 4.9 6,323
2017 Dram Oyuncu 7.1 2,440
2013 Dram Oyuncu 6.7 956
2011 Suç Oyuncu 7.9 51,873

Köstebek
2011 71 Dram Oyuncu 7.0 204,206

Ölülerin Günü
2008 68 Aksiyon Oyuncu 4.5 21,302
2007 Suç Oyuncu 8.0 7,573
2005 Korku Oyuncu 4.4 10,952

Keyif Evi
2000 60 Romantik Oyuncu 7.0 7,676
2000 Dram Oyuncu 4.6 1,390
1997 Suç Oyuncu 7.9 34,489

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 10,472
1985 Dram Oyuncu 4.7 8,628
1973 33 Aksiyon Oyuncu 4.7 144
1970 30 Korku Oyuncu 5.8 607
1969 29 Suç Oyuncu 5.1 174
1967 27 Suç Oyuncu 6.9 1,717
1964 24 Komedi Oyuncu 7.3 5,303
1964 24 Biyografi Oyuncu 7.8 14,993
1963 23 Dram Oyuncu 5.2 153
1963 23 Oyuncu 6.4 102
1960 Dram Oyuncu 5.6 5,616
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023