Giriş Kayıt
Jeff Markwith

Jeff Markwith


Sanat Bölümü

Jeff Markwith, sanat bölümü.

(2006) Kumanda (2006), (2001) Orada Olmayan Adam (2001), (2016) Bu da Nereden Çıktı? (2016), (1997) Başkanın Adamları (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 619,466

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 198,265

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Sanat Bölümü 6.2 88,527

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 207,923

Vurguncular
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.1 151,955

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Sanat Bölümü 6.2 78,597

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 570,576

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 281,676
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 77,049

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 443,717
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 449,841

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 191,390

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 306,745

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,163,029

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 250,750

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 364,358
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 669,253
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 217,415

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sanat Bölümü 6.5 356,248

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 190,392

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Sanat Bölümü 6.7 250,743
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 408,540

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.0 132,776
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 566,875

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 456,046

Kumanda
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.4 281,692

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Sanat Bölümü 7.4 131,059

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 287,089

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 413,443

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 494,878
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 227,699

Perili Köşk
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.0 37,882

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 346,883

Kızıl Ejder
2002 Suç Sanat Bölümü 7.2 230,767

Küçük Kardeşim 2
2002 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 45,087
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.3 20,423

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Sanat Bölümü 7.6 96,866

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 168,375

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.4 4,479

Başkanın Adamları
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.1 74,209
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (433,680) American Gods (3,398) Into the Badlands (2,746) The Flash (1,725) Supernatural (1,649) Vikings (1,456) Arrow (1,382) This Is Us (1,296) The Blacklist (1,177) Criminal Minds (1,091)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019