Giriş Kayıt
William Marks

William Marks


Oyuncu, Senarist

William Marks, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haydut Avcısı
1970 Western Senarist 6.3 1,196
1965 Dram Oyuncu 2.9 69

Söhretin sonu
1956 Dram Oyuncu 7.6 6,006
1955 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,299
1952 Western Oyuncu 6.5 693
1951 Dram Oyuncu 6.5 122
1951 Suç Oyuncu 6.7 243
1950 Kara Film Oyuncu 7.1 147
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,331) A Star Is Born (3,653) Suspiria (3,027) Ashes in the Snow (2,756) Keepers (2,118) First Man (1,589) Museo (1,098) Venom (1,077) Replicas (1,027) Der Hauptmann (1,014)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,495) Vikings (4,490) The Big Bang Theory (1,713) Black Mirror (1,397) Outlander (1,114) The Flash (1,008) The Blacklist (993) Peaky Blinders (973) La casa de papel (933) Friends (872)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019