Giriş Kayıt
Leo Marks

Leo Marks (49)


Senarist, Oyuncu

Leopold Samuel Marks, 24 Eylül 1920 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, oyuncu.

Röntgenci (1960), Twisted Nerve (1968), Carve Her Name with Pride (1958), Guns at Batasi (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leopold Samuel Marks
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1920
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Belgesel Oyuncu 7.2 109

Günaha Son Çağrı
1988 Dram Oyuncu
7.6 45,679
1968 48 Suç Senarist 7.1 1,597
1968 48 Dram Senarist 6.5 445
1964 44 Dram Senarist 7.1 1,172

Röntgenci
1960 40 Dram Senarist 7.7 26,546
1958 38 Biyografi Senarist
Çeşitli
7.3 1,421
1951 31 Gizem Senarist 6.7 250
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019