Giriş Kayıt
Irene Mariano

Irene Mariano


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Irene Mariano, oyuncu yönetmeni, casting.

The Last Starfighter (1984), Dallas 1 (1978), Switching Goals (1999), Sisters (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Irene Marino
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.9 1,989
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.8 660
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 2,721
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni 7.8 481
1996 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 707
1991 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 1,646
1986 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 293
1984 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 34,454
1984 Dram Casting 7.0 1,113
1982 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.0 131
1980 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,690

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.0 10,080
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019