Giriş Kayıt
Marc Margulies

Marc Margulies


Kameraman, Oyuncu

Marc Margulies, kameraman, oyuncu.

Honkytonk Man (1982), I Come with the Rain (2009), (1992) The Bodyguard (1992), (1983) Katil Otomobil (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marc J. Margulies | Mark Margulies | Marc Margulis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 5.1 11,758
2015 Komedi Kameraman 4.8 38,223

Gece Vurgunu
2014 Suç Kameraman 7.9 400,071

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 154,121

Yenilmezler
2012 Aksiyon Kameraman 8.1 1,163,433
2012 Kısa Metraj Kameraman 8.2 88

Şeref Madalyası
2012 Aksiyon Kameraman
Oyuncu
6.5 63,615
2010 Kısa Metraj Kameraman
Oyuncu
7.1 215
2009 Gerilim Kameraman 5.5 2,840

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Kameraman 5.8 74,206

Zafer Bizimdir
2006 Dram Kameraman 7.1 53,331

Ölümüne
2006 Aksiyon Kameraman 5.9 8,904

Tehdit
2004 Dram Kameraman 5.9 12,719
2004 Aksiyon Kameraman 6.6 28,228

Çılgınlar Gemisi
2002 Komedi Kameraman 4.9 28,956

Tersyüz
2002 Komedi Kameraman 7.7 164,363

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Kameraman 5.9 73,076
1995 Fantastik Kameraman 4.5 2,059
1995 Suç Kameraman 5.8 1,279

Haylaz Maymun
1994 Macera Kameraman 5.3 5,800
1992 Aksiyon Kameraman 6.2 107,595
1991 Dram Kameraman 6.2 194

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Kameraman 5.4 2,268

Kokain Harekatı: Delta Komandoları
1990 Aksiyon Kameraman 4.8 6,123

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Kameraman 6.4 5,600
1989 Komedi Kameraman 6.4 9,782
1987 Belgesel Kameraman 8.1 1,513
1987 Komedi Kameraman 6.2 12,527

Yıldız Adam
1984 Macera Kameraman 7.0 38,839

Katil Otomobil
1983 Dram Kameraman 6.7 62,729
1982 Komedi Kameraman 6.6 7,209
1978 Dram Kameraman 5.7 422
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019