Giriş Kayıt
Chuck Margiotta

Chuck Margiotta (44)


Dublör, Oyuncu

Charles Joseph Margiotta, 15 Ocak 1957 Staten Island, New York, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

(2001) Hannibal (2001), (1992) Malcolm X (1992), (1990) King of New York (1990), (1995) Bağımlılık (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Chuck Margiotta, 11 Eylül 2001 tarihinde (44 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Charles Joseph Margiotta
Doğum Tarihi: 15 Ocak 1957
Ölüm Tarihi: 11 Eylül 2001
Doğum Yeri: Staten Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Charles Margiotta
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 44 Suç Dublör 6.8 230,027

Frekans
2000 43 Suç Oyuncu 7.4 91,844

Rüşvetçi
1999 42 Aksiyon Dublör 6.0 15,793
1997 Suç Dublör 8.7 78,147

Ölüm Öpücüğü
1995 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 14,383

Bağımlılık
1995 38 Korku Dublör 6.4 6,696
1994 37 Aksiyon Dublör 5.8 6,484
1992 35 Biyografi Dublör 7.7 72,813
1990 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 189
1990 33 Komedi Oyuncu 6.3 1,458
1990 33 Suç Dublör 7.0 26,525
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018