Giriş Kayıt
Ivano Marescotti

Ivano Marescotti (73)


Oyuncu

Ivano Marescotti, 04 Şubat 1946 Villanova di Bagnacavallo, İtalya doğumlu oyuncu.

Che bella giornata (2011), Cado dalle nubi (2009), Loro chi? (2015), Kürdan Joe (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1946
Doğum Yeri: Villanova di Bagnacavallo, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 73 Komedi Oyuncu 6.1 170
2018 72 Oyuncu 7.5 122
2018 72 Komedi Oyuncu 6.1 1,450
2015 69 Komedi Oyuncu 6.5 1,148
2014 Dram Oyuncu 7.4 12
2011 Dram Oyuncu 6.3 115

Rahat Hayat
2011 65 Komedi Oyuncu 6.2 676
2011 65 Komedi Oyuncu 6.2 4,097
2009 63 Komedi Oyuncu 6.4 3,872
2009 63 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 23
2009 63 Biyografi Oyuncu 7.2 750
2009 63 Komedi Oyuncu 4.4 198
2008 Dram Oyuncu 6.8 132
2007 61 Komedi Oyuncu 6.2 799
2007 61 Dram Oyuncu 7.0 787
2007 61 Dram Oyuncu 6.2 293
2006 Komedi Oyuncu 8.1 112

Kral Arthur
2004 58 Aksiyon Oyuncu 6.3 152,347
2004 58 Dram Oyuncu 6.6 83
2002 56 Komedi Oyuncu 6.4 3,684
2002 56 Komedi Oyuncu 6.7 11
2001 55 Suç Oyuncu 6.8 237,815
2000 54 Oyuncu 7.0 11

Yetenekli Bay Ripley
1999 53 Suç Oyuncu 7.4 162,624
1997 51 Kısa Metraj Oyuncu    
1996 50 Komedi Oyuncu 6.5 93
1996 50 Dram Oyuncu 5.8 615
1995 49 Suç Oyuncu 7.0 480
1994 48 Dram Oyuncu 5.5 136
1994 48 Komedi Oyuncu 7.5 8,861
1993 47 Romantik Oyuncu 7.1 129
1992 46 Gizem Oyuncu 4.7 25

Kürdan Joe
1991 45 Komedi Oyuncu 7.2 9,173
1991 45 Dram Oyuncu 6.5 240
1991 45 Komedi Oyuncu 7.1 706
1990 44 Komedi Oyuncu 7.1 110
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019