Giriş Kayıt
Vladimir Marenkov

Vladimir Marenkov (76)


Oyuncu

Vladimir Petrovich Marenkov, 12 Aralık 1926 Moscow, SSCB [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

İvan'ın Çocukluğu (1962) yapımıyla biliniyor.

Vladimir Marenkov, 25 Nisan 2003 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vladimir Petrovich Marenkov
Doğum Tarihi: 12 Aralık 1926
Ölüm Tarihi: 25 Nisan 2003
Doğum Yeri: Moscow, SSCB [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: V. Marenkov
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 54 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,132
1973 47 Oyuncu 6.7 190
1968 42 Macera Oyuncu 7.8 456

İvan'ın Çocukluğu
1962 36 Dram Oyuncu 8.1 25,751

Bugün Kimse İşten Çıkarılmayacak
1959 33 Dram Oyuncu 6.6 1,150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019