Giriş Kayıt
Andrew Marcus

Andrew Marcus


Editör, Editör, Yönetmen Asistanı

Andrew Marcus, editör, editör, yönetmen asistanı.

Amerikan Sapığı (2000), Begin Again (2013), Sing Street (2016), Gizli Güzellik (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andy Marcus
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Editorial Department 7.4 5,421

Gizli Güzellik
2016 Dram Editör 6.8 79,386
2016 Komedi Editör 8.0 75,198
2016 Dram Editör 6.8 10,628
2015 Aksiyon Editör 6.1 77,144
2014 Müzik Editorial Department
Editör
8.6 4,089
2013 Dram Editör 7.4 130,498
2013 Kısa Metraj Editör    
2011 Korku Editör 4.9 6,017

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Editör 6.2 53,231

Aşk Çeşmesi
2010 Komedi Editör 5.6 57,570

Şefkat
2009 Suç Editör 5.5 7,301

Sokak Dansı
2008 Dram Editör 6.3 76,265

My Friend Flicka
2006 Macera Editör 6.2 7,003

Her Şey Aydınlandı
2005 Komedi Editör 7.5 54,992

Dünyanın Sonundaki Ev
2004 Dram Editör 6.7 12,840

Eve Dönüş
2004 Komedi 7.5 201,545

Kızgın Güneş
2003 Komedi Editör 6.8 43,371

Aramızda Kalsın
2002 Dram Editör 6.0 17,253
2001 Komedi Editör
Yönetmen Asistanı
7.8 29,769

Amerikan Sapığı
2000 Suç Yönetmen Asistanı
Editör
7.6 433,884

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Editör 6.4 6,529

Jefferson Paris'te
1995 Biyografi Editör 5.7 2,675

Frankeştayn
1994 Dram Editör
Yönetmen Asistanı
6.4 48,036

Günden Kalanlar
1993 Dram Editör 7.9 58,216

Yok Yere Yaygara
1993 Komedi Yönetmen Asistanı
Editör
7.4 42,458

Howardların Malikanesi
1992 Dram Editör 7.5 26,038
1992 Komedi Editör 7.0 9,747
1991 Komedi Editör 6.5 582

Bay ve Bayan Bridge
1990 Dram Editör 6.6 2,633
1989 Dram Editorial Department 7.5 4,934

İlk Aşk İlk Dans
1987 Dram Editorial Department 7.0 176,345
1987 Dram Editorial Department 7.7 14,191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019