Giriş Kayıt
Nick Marck

Nick Marck


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Nick Marck, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı.

Veronica Mars 3 (2004), Greek (2007), Kuzeyde Bir Yer (1990), Christmas Vacation 2: Cousin Eddie's Island Adventure (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Yönetmen 7.6 13,241
2008 Komedi Yönetmen 6.1 40,554
2007 Komedi Yönetmen 7.6 22,776

Veronica Mars 3
2004 Dram Yönetmen 8.4 61,968
2003 Komedi Yönetmen 2.7 2,917
1998 Macera Yönetmen
Yapımcı
4.4 610

Dawson's Creek 5
1998 Dram Yönetmen 6.6 31,923

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Yönetmen 8.2 118,880
1995 Dram Yönetmen 8.1 3,850

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Yönetmen 8.3 13,921
1988 Komedi Yönetmen
Yönetmen Asistanı
8.3 31,958
1987 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı
Yönetmen
6.8 655
1985 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 1,939
1983 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 5.8 643
1982 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 1,280

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 19,968
1980 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 1,721
1979 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 14,113
1978 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.8 7,793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019