Giriş Kayıt
Isabelle Marchall

Isabelle Marchall


Oyuncu

Isabelle Marchall, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Isabelle Marchal | Isabel Marchal
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Korku Oyuncu 5.1 98
1975 Dram Oyuncu 4.6 1,060
1973 Dram Oyuncu 6.2 66
1973 Dram Oyuncu 5.5 236
1973 Oyuncu 6.2 15

Mazisini Satan Adam
1972 Suç Oyuncu 6.6 2,636

Şeytanın Kızı
1972 Gizem Oyuncu 6.1 471
1972 Komedi Oyuncu 4.2 22
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019