Giriş Kayıt
Greg Manwaring

Greg Manwaring


Animasyon, Sanat Bölümü, Yönetmen, Görsel Efekt

Greg Manwaring, animasyon, sanat bölümü, yönetmen, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Greg E.S.C. Manwaring | Greg S. Manwaring | Gregor
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Afacanlar Takımı: Büyük Yarış
2015 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 84

7 Cüceler
2014 Animasyon Animasyon 4.6 978
2013 Animasyon Animasyon 4.8 11,639

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon 6.3 543

Süper Kahramanın Ölümü
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.1 3,199

Sihirbaz
2010 Animasyon Animasyon 7.5 31,448

Astérix Vikinglere Karşı
2006 Animasyon Animasyon 6.0 9,658
2001 Animasyon Animasyon 4.7 15,694

Joseph Rüyalar Kralı
2000 Animasyon Animasyon 6.5 9,229
2000 Animasyon Animasyon
Yönetmen
5.9 5,238

Kaplan Tigger
2000 Animasyon Animasyon 6.3 15,478

Demir Dev
1999 Animasyon Animasyon 8.0 154,213

Aile Reisi
1998 Animasyon Animasyon 8.2 279,299
1995 Animasyon Animasyon 6.7 148,498

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 814,420

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Animasyon 4.8 18,905
1992 Animasyon Animasyon 6.5 24,310
1991 Animasyon Animasyon 6.5 20,951
1991 Animasyon Animasyon 7.5 19,004

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Animasyon 7.7 166,096
1986 Animasyon Animasyon 6.9 44,266
1985 Macera Animasyon 6.7 1,728
1985 Macera Animasyon 7.4 4,450
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019