Giriş Kayıt
Leonard Mann

Leonard Mann (75)


Oyuncu

Leonardo Manzella, 01 Mart 1947 Albion, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Night School (1981), Inferno in diretta (1985), Copkiller (l'assassino dei poliziotti) (1983), Il pistolero dell'Ave Maria (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leonardo Manzella
Doğum Tarihi: 01 Mart 1947
Doğum Yeri: Albion, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Leonard Manzella
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 65 Belgesel Oyuncu 7.6 432
1989 42 Korku Oyuncu 3.5 2,737
1989 42 Aksiyon Oyuncu 3.9 12
1987 40 Dram Oyuncu 5.7 10,566
1986 39 Korku Oyuncu 5.2 238
1985 38 Macera Oyuncu 5.7 2,413
1984 37 Komedi Oyuncu 6.0 2,885
1983 36 Gerilim Oyuncu 5.5 1,013
1981 34 Korku Oyuncu 5.6 2,884

Uzay Kartalları
1979 32 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 1,012
1978 31 Suç Oyuncu 4.9 164
1977 30 Komedi Oyuncu 6.9 561
1977 30 Gerilim Oyuncu 5.6 350
1977 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 471
1975 28 Suç Oyuncu 5.4 23
1974 27 Dram Oyuncu 5.2 162
1971 24 Western Oyuncu 5.0 311
1970 23 Western Oyuncu 6.0 416
1969 22 Western Oyuncu 6.4 766
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022