Giriş Kayıt
Jennifer L. Mann

Jennifer L. Mann


Sesler

Jennifer L. Mann, sesler.

Günah Tohumu 2 (1999), Snapdragon (1993), (2001) Şrek (2001), (2000) Kusursuz Fırtına (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Mann
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Sesler 5.8 68,346
2002 Suç Sesler 7.1 110,949
2002 Suç Sesler 5.3 21,061

Kesişen Yollar
2001 Dram Sesler 7.1 76,772

Şrek
2001 Animasyon Sesler 7.9 532,019
2001 Aksiyon Sesler 5.9 40,812

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Sesler 6.1 37,099

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Sesler 6.4 143,212

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 232,371

Aşk Oyunu
1999 Dram Sesler 6.6 28,300

Kazanma Hırsı
1999 Dram Sesler 6.9 104,294

İçgüdü
1999 Dram Sesler 6.6 29,579

Günah Tohumu 2
1999 Korku Sesler 4.6 13,967

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Sesler 5.6 25,212

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Sesler 7.1 17,372

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sesler 6.1 60,316

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Sesler 6.5 140,608

Savaş Günahları
1998 Dram Sesler 7.3 8,766

Suç Kapanı
1998 Komedi Sesler 5.5 1,525
1998 Komedi Sesler 4.5 6,077

Katiller
1998 Aksiyon Sesler 6.1 24,298

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Sesler 7.5 290,610

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Sesler 4.4 88,967
1997 Dram Sesler 7.3 1,243
1997 Komedi Sesler 6.9 2,826

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sesler 6.6 44,971

Albino Timsah
1996 Suç Sesler 6.1 6,664
1993 Gerilim Sesler 3.7 1,004

Güvercinlerin İhaneti
1993 Suç Sesler 4.5 329

Keskin Nişancı
1993 Aksiyon Sesler 6.1 20,564
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,915) Better Call Saul (3,184) The 100 (1,974) La casa de papel (1,860) Sharp Objects (1,376) Suits (1,285) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (954) Westworld (845)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018