Giriş Kayıt
Jennifer L. Mann

Jennifer L. Mann


Sesler

Jennifer L. Mann, sesler.

Günah Tohumu 2 (1999), Snapdragon (1993), (2001) Şrek (2001), (2000) Kusursuz Fırtına (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Mann
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Sesler 5.8 68,663
2002 Suç Sesler 7.1 111,812
2002 Suç Sesler 5.3 21,658

Kesişen Yollar
2001 Dram Sesler 7.1 77,098

Şrek
2001 Animasyon Sesler 7.9 536,877
2001 Aksiyon Sesler 5.9 40,956

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Sesler 6.1 37,284

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Sesler 6.4 143,958

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 235,533

Aşk Oyunu
1999 Dram Sesler 6.6 28,723

Kazanma Hırsı
1999 Dram Sesler 6.9 104,806

İçgüdü
1999 Dram Sesler 6.6 29,717

Günah Tohumu 2
1999 Korku Sesler 4.6 14,220

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Sesler 5.6 25,350

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Sesler 7.1 17,572

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sesler 6.1 60,873

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Sesler 6.5 141,634

Savaş Günahları
1998 Dram Sesler 7.3 9,428

Suç Kapanı
1998 Komedi Sesler 5.5 1,646
1998 Komedi Sesler 4.6 6,413

Katiller
1998 Aksiyon Sesler 6.1 25,036

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Sesler 7.5 292,901

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Sesler 4.4 89,787
1997 Dram Sesler 7.3 1,391
1997 Komedi Sesler 6.8 3,088

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sesler 6.6 45,352

Albino Timsah
1996 Suç Sesler 6.1 7,114
1993 Gerilim Sesler 3.8 1,110

Güvercinlerin İhaneti
1993 Suç Sesler 4.6 370

Keskin Nişancı
1993 Aksiyon Sesler 6.1 21,012
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018