Giriş Kayıt
Lisa Maniscalco

Lisa Maniscalco


Lisa Maniscalco,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Biyografi Çeşitli 6.5 1,650

Yağmurcu
1997 Suç Çeşitli 7.1 52,599
1992 Komedi Çeşitli 5.5 2,040

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 145,637

Kanlı Para (II)
1988 Aksiyon Çeşitli    

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Çeşitli 5.0 11,846
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,809) The 100 (2,626) La casa de papel (2,050) Castle Rock (1,898) Sharp Objects (1,665) Preacher (1,489) The Sinner (1,184) Vikings (1,049) Westworld (874) Friends (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018