Giriş Kayıt
Lisa Maniscalco

Lisa Maniscalco


Lisa Maniscalco,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Biyografi Çeşitli 6.5 1,650

Yağmurcu
1997 Suç Çeşitli 7.1 52,659
1992 Komedi Çeşitli 5.5 2,040

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 145,780

Kanlı Para (II)
1988 Aksiyon Çeşitli    

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Çeşitli 5.0 11,846
Film Altyazıları
Upgrade (9,364) Deadpool 2 (6,247) Tag (4,192) Avengers: Infinity War (3,411) Skyscraper (3,125) Adrift (2,542) The Endless (1,870) Down a Dark Hall (1,538) Ah-ga-ssi (801) Bad Samaritan (692)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,773) La casa de papel (2,142) The 100 (1,923) Better Call Saul (1,519) Yellowstone (1,366) Suits (1,202) Vikings (1,122) Friends (1,088) Westworld (1,074) Sharp Objects (1,026)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018