Giriş Kayıt
Giuseppe Mangione

Giuseppe Mangione (68)


Senarist

Giuseppe Mangione, 17 Mart 1908 doğumlu senarist.

In nome della legge (1949) yapımıyla biliniyor.

Giuseppe Mangione, 01 Nisan 1976 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 17 Mart 1908
Ölüm Tarihi: 01 Nisan 1976
Diğer Bir İsmi: Jone Mang | Jose Mang
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 Macera Senarist 7.6 1,115

Marialé İçin Beyaz Bir Elbise
1972 64 Korku Senarist 5.9 308
1969 61 Dram Senarist 5.5 81

Büyük Çıkartma
1968 60 Dram Senarist 6.0 2,743
1967 59 Aksiyon Senarist 6.2 380
1967 59 Komedi Senarist 6.4 313
1967 59 Western Senarist 6.6 273
1966 58 Dram Senarist 7.8 834
1966 58 Korku Senarist 6.7 475
1961 53 Aksiyon Senarist 4.8 124
1961 53 Macera Senarist 4.9 232
1959 51 Macera Senarist 5.7 192
1957 49 Macera Senarist 5.1 36
1956 48 Komedi Senarist 6.7 109

Günahkarlar Yuvası
1955 47 Dram Senarist 7.2 82
1954 46 Aksiyon Senarist 5.9 97
1954 46 Dram Senarist 5.7 59
1953 45 Senarist 8.1 7

Suçlu Gençlik
1951 43 Suç Senarist 6.8 227
1949 41 Dram Senarist 7.5 297
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019