Giriş Kayıt
Tava R. Maloy

Tava R. Maloy


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Tava R. Maloy, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Tava Maloy | Tava Maloy Sofsky
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Yapım Yöneticisi 6.5 24,931

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 314,382

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Yapımcı 6.7 153,875
1996 Komedi Çeşitli 5.8 51,855

Para Treni
1995 Aksiyon Çeşitli 5.6 35,855

Düşme Noktası
1994 Aksiyon Çeşitli 5.6 17,735
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019