Giriş Kayıt
Susanne Malles

Susanne Malles


Editör

Susanne Stinson, editör.

Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Las Vegas 1 (2003), Crossing Jordan (2001), The Practice (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susanne Stinson
Diğer Bir İsmi: Susanne S. Malles | Suzanne Malles
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Editör 7.6 13,039

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Editör 7.5 140,448
2009 Komedi Editör 6.5 6,758
2009 Komedi Editör 6.0 525
2007 Dram Editör 7.6 4,242

Las Vegas 1
2003 Suç Editör 7.5 24,513
2003 Dram Editör 6.3 56
2001 Suç Editör 7.0 9,187
2000 Dram Editör 5.8 42
1997 Suç Editör 7.7 6,860

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Editör 5.2 22,711
1991 Dram Editör 7.6 1,645
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019