Giriş Kayıt
Manuel Cuotemoc Malle

Manuel Cuotemoc Malle


Yapımcı, Kameraman

Manuel Cuotemoc Malle, Paris, Fransa doğumlu yapımcı, kameraman.

Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Manuel Cootemoc Malle | Manuel Malle
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Silahşörler
2011 Aksiyon Yapımcı 5.8 97,638

Bir Terör Filmi
2008 Aksiyon Yapımcı 7.4 33,235

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Yapımcı 7.5 216,974
1997 Dram Kameraman 6.1 2,310

İşte Aradığım Kız
1996 Komedi Çeşitli 6.0 15,404
1996 Komedi Kameraman 6.8 2,877
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019