Giriş Kayıt
Robert Malenfant

Robert Malenfant


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Senarist, Yapımcı

Robert Malenfant, yönetmen, yönetmen asistanı, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Robbie Malenfant | Rob Malenfant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yönetmen 5.0 119
2018 Gerilim Yönetmen 5.8 131
2018 Gerilim Yönetmen 5.3 188
2013 Suç Yönetmen 4.7 180
2008 Suç Yönetmen 5.2 567
2008 Dram Senarist
Yönetmen
4.3 666
2008 Suç Yönetmen 4.1 285
2007 Aksiyon Yönetmen 5.4 343
2007 Suç Yönetmen 4.8 295
2006 Gerilim Yönetmen
Senarist
4.6 343
2003 Dram Yapımcı 4.6 365
2000 Dram Yönetmen 5.1 376
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 967

Robot
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 961
1994 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 322
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 470
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 409
1984 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 25
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019