Giriş Kayıt
Ana Malaver

Ana Malaver (55)


Oyuncu

Ana Malaver, 26 Temmuz 1963 Sevilla, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Kisses for Everyone (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1963
Doğum Yeri: Sevilla, Andalucía, İspanya
Diğer Bir İsmi: Ana Malavert
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Teresa: Hz. İsa'nın Bedeni
2007 44 Dram Oyuncu 4.8 383
2003 Komedi Oyuncu 8.1 2,829
2001 Oyuncu 7.4 1,065

Kisses for Everyone
2000 37 Komedi Oyuncu 5.9 325

Özgürlük
1996 33 Dram Oyuncu 7.1 1,645
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019