Giriş Kayıt
David A. Makin

David A. Makin


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen Asistanı

David A. Makin, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen asistanı.

Reign (2013), Güzel ve Çirkin (2012), Drop Dead Diva (2009), Flashpoint (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Makin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 1,303
2014 Aile Görüntü Yönetmeni 5.7 2,202
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 38,646
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 1,099

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 32,964
2012 Aile Görüntü Yönetmeni 6.5 2,491
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 13,842
2010 Aile Görüntü Yönetmeni 5.6 1,526
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 16,779
2009 Macera Görüntü Yönetmeni 6.3 12,564

Babamı Kurtarmak İçin
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.1 2,453

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 18,701
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 1,032
2008 Aile Görüntü Yönetmeni 5.6 1,667
2008 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.8 15,479
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 2,775
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 5,925

Bizim Dansımız 2
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 5.4 4,628
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 617

Saklı Seçilmişler 3
2004 Gerilim Görüntü Yönetmeni 4.8 1,696

Pembe Dokunuş
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 3,827
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.2 2,977

Belalı Aşk
1999 Komedi Kameraman
Yönetmen Asistanı
5.8 32,546
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 2,716

Şaşkın Rehine
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 3,230
1997 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 2,971
1996 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 7,694
1988 Dram Görüntü Yönetmeni 4.5 135
1983 Belgesel Kameraman 8.2 3,301
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019