Giriş Kayıt
Bonnie Mak

Bonnie Mak


Oyuncu, Dublör

Hong Kong, Hong Kong doğumlu oyuncu, dublör.

300 Spartalı (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hong Kong
Doğum Yeri: Hong Kong
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.2 200

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Dublör 6.9 438,277
2008 Dram Oyuncu 5.2 126
2007 Belgesel Oyuncu 6.1 26

300 Spartalı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 683,474
2004 Komedi Oyuncu 4.7 473

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Dublör 6.4 380,160

Barbarların İstilası
2003 Komedi Oyuncu 7.7 26,782
2002 Dram Oyuncu 5.7 786

Terkediş
2002 Dram Oyuncu 4.9 8,703

Savaş Sanatı
2000 Aksiyon Oyuncu 5.7 27,231
1999 Dram Oyuncu 5.3 152

İskoçyalı 3: Ölümsüz Savaşçı
1994 Fantastik Oyuncu 4.4 18,421
Dizi Altyazıları
True Detective (6,310) Vikings (3,307) Shameless (2,345) Gotham (2,240) Shooter (1,887) The Umbrella Academy (1,795) Inside No. 9 (1,576) Doom Patrol (1,441) Star Trek: Discovery (1,355) The Big Bang Theory (1,142)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019