Giriş Kayıt
Paul Majors

Paul Majors (48)


Oyuncu, Dublör

Paul John Majors Jr., 17 Mart 1971 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

Gençlik Yılları (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul John Majors Jr.
Doğum Tarihi: 17 Mart 1971
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 35 Dram Oyuncu 5.8 19,601

Ekip 49
2004 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 52,660

Tahta Adam
2004 33 Dram Oyuncu 7.2 30,501
2004 Suç Oyuncu 7.3 821

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 32 Komedi Dublör 4.7 57,146

Devlet Başkanı
2003 32 Komedi Oyuncu 5.4 17,139

Kızıl Ejder
2002 31 Suç Oyuncu 7.2 232,886
2002 Suç Oyuncu 9.3 249,321

Yedek Oyuncular
2000 29 Komedi Oyuncu 6.6 54,630
1999 Dram Oyuncu 8.7 56,562

Gençlik Yılları
1999 28 Dram Oyuncu 7.1 6,160
1999 Dram Oyuncu 6.1 2,309

Devlet Düşmanı
1998 27 Aksiyon Oyuncu 7.3 214,562

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 27 Aksiyon Oyuncu 4.4 25,715
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019