Giriş Kayıt
Kay Majerus

Kay Majerus


Makyaj

Kay Majerus, makyaj.

Çılgınlar Ve Sevgililer (2000), Darısı Başıma (2001), Mutlu Sonlar (2005), Kriminal (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kay Majérus
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 7.7 22,618
2016 Komedi Makyaj 3.8 1,429
2012 Dram Makyaj 6.7 10,147

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 137,572
2007 Dram Makyaj 7.3 11,124

Şehrin Adamı
2006 Komedi Makyaj 5.6 7,201

Kriminal
2005 Suç Makyaj 8.1 137,424

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Makyaj 6.5 413,501

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Makyaj 6.4 8,644

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Makyaj 6.1 131,050
2004 Komedi Makyaj 6.0 39,023

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Makyaj 6.0 33,847
2004 Komedi Makyaj 4.8 4,199

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Makyaj 5.2 23,860

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Makyaj 7.1 78,689

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 183,000

Darısı Başıma
2001 Komedi Makyaj 5.3 70,520
2001 Komedi Makyaj 5.8 1,053

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Makyaj 5.5 128,102

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Makyaj 6.4 179,672
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019