Giriş Kayıt
Victoria Mahoney

Victoria Mahoney


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Victoria Mahoney, yönetmen, oyuncu, yapımcı.

Lovecraft Country (2020), Seven Seconds (2018), Gypsy (2017), I Am the Night (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Irish
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Yönetmen 7.1 46,955
2019 Suç Yönetmen
Yapımcı
5.9 1,128
2019 Dram Yönetmen 6.9 8,574
2018 Suç Yönetmen 7.7 295,801
2018 Suç Yönetmen 7.7 19,644
2017 Dram Yönetmen 6.7 18,612

Bir Gece
2012 Dram 6.7 1,977

Kader Ajanları
2011 Romantik 7.0 269,234

Gökyüzüne Bağırmak
2011 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.8 909

İsimsiz
2009 Macera 7.5 33,966

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Oyuncu 6.5 244,900

9 1/2 hafta 3
1998 Dram Oyuncu 3.5 717

Değişim
1991 Suç Oyuncu 5.8 10,425

Vahşi Orkide II
1991 Dram Oyuncu 3.9 1,852
- Dram Yönetmen 6.8 129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024