Giriş Kayıt
Jason Mahakian

Jason Mahakian


Sanat Bölümü, Özel Efekt

Jason Mahakian, sanat bölümü, Özel efekt.

(2002) Siyah Giyen Adamlar 2 (2002), (2005) Sakin Ol (2005), (2018) Eski Evdeki Büyülü Saat (2018), (1998) Poodle Springs (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eski Evdeki Büyülü Saat
2018 Komedi Sanat Bölümü 6.1 31,150

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 408,897

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Sanat Bölümü 6.2 78,779

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 534,821

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 160,574

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 261,224

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 443,951

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 191,494
2012 Biyografi Özel Efekt 7.4 227,573

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 521,392

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 307,080

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 201,451

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 194,977
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 670,310

Başlangıç
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 1,820,454

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sanat Bölümü 6.5 356,583
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 1,036,202

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 190,459

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 363,187

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 166,514

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 178,065

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 390,222

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 154,652

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 456,609

Destansı Bir Film
2007 Macera Sanat Bölümü 2.4 97,463

Tatil
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 219,383

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 609,404

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 142,928

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 295,465

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 385,388

Sakin Ol
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.7 64,494

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sanat Bölümü 6.8 184,125
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 227,954

Şapkalı Kedi
2003 Macera Sanat Bölümü 3.9 45,025

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 238,177

Kızıl Ejder
2002 Suç Sanat Bölümü 7.2 230,918

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 310,968

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 634,376

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.8 17,201

Küçük Nicky
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.3 91,094

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Sanat Bölümü 3.6 19,068

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 99,713

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 202,663
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 12,187
1998 Suç Sanat Bölümü 6.1 759

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 216,770
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019