Giriş Kayıt
Sean Maguire

Sean Maguire (42)


Oyuncu

Sean Martin Michael Maguire, 18 Nisan 1976 Ilford, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

İşte Spartalılar (2008), Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (2009), The 7.39 (2014), The Class (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sean Martin Michael Maguire
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1976
Doğum Yeri: Ilford, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sean McGuire
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 39 Dram Oyuncu 4.4 81
2014 Dram Oyuncu 7.0 1,913
2012 36 Komedi Oyuncu 6.4 114

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.8 195,153
2011 Korku Oyuncu 6.7 1,949
2011 Suç Oyuncu 7.9 4,584
2009 33 Komedi Oyuncu 5.6 151
2009 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,852

İşte Spartalılar
2008 32 Komedi Oyuncu 2.7 95,806
2007 31 Komedi Oyuncu 6.3 400
2006 Komedi Oyuncu 7.8 4,357

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 131,898
2005 29 Romantik Oyuncu 4.5 313
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,430
1992 16 Dram Oyuncu 6.6 1,929
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,756
1978 Aile Oyuncu 7.1 939
1964 Müzik Oyuncu 7.0 611
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018