Giriş Kayıt
Scott Maguire

Scott Maguire


Kameraman

Scott Maguire, kameraman.

Beşik Sallanacak (1999), (2012) Lanet (2012), (2000) Frekans (2000), (2007) Şamar Oğlanı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 7.2 2,916
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 298,186
2015 Komedi Kameraman 5.5 10,677
2014 Aksiyon Kameraman 7.9 181,034
2014 Dram Kameraman 7.6 15,896
2014 Suç Kameraman 6.3 8,872
2014 Dram Kameraman 7.2 13,650
2014 Suç Kameraman 8.2 27,920

İntikam Benim
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 59,900
2013 Suç Kameraman 6.6 3,580

Lanet
2012 Korku Kameraman 6.8 189,443

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 296,149

Diktatör
2012 Komedi Kameraman 6.4 241,758

Koruyucu
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 93,446
2012 Game-Show Kameraman 7.0 1,221

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Kameraman 8.4 148,358
2010 Dram Kameraman 6.9 1,571
2009 Komedi Kameraman 7.7 22,051
2009 Komedi Kameraman 7.1 17,609

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 92,191
2007 Dram Kameraman 6.1 1,490
2004 Game-Show Kameraman 7.3 9,293
2003 Game-Show Kameraman 5.6 16,546

Katil Asansör
2001 Aksiyon Kameraman 4.5 3,360
2001 Aksiyon Kameraman 7.0 4,103

Frekans
2000 Suç Kameraman 7.4 91,835
2000 Biyografi Kameraman 7.0 24,836

Beşik Sallanacak
1999 Dram Kameraman 6.9 8,081

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Kameraman 7.5 77,252

Korkunç Politika
1999 Suç Kameraman 7.2 73,542

Cennete Dönüş
1998 Dram Kameraman 6.9 11,706
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,557) Shameless (4,104) Bodyguard (2,542) Castle Rock (2,201) Fear the Walking Dead (1,806) The First (1,679) Suits (1,343) La Casa de Papel (1,301) The 100 (1,233) Friends (885)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018