Giriş Kayıt
Scott Maguire

Scott Maguire


Kameraman

Scott Maguire, kameraman.

Beşik Sallanacak (1999), (2012) Lanet (2012), (2000) Frekans (2000), (2007) Şamar Oğlanı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 7.2 2,891
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 295,657
2015 Komedi Kameraman 5.5 10,677
2014 Aksiyon Kameraman 7.9 179,706
2014 Dram Kameraman 7.6 15,740
2014 Suç Kameraman 6.3 8,872
2014 Dram Kameraman 7.2 13,581
2014 Suç Kameraman 8.2 26,609

İntikam Benim
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 59,768
2013 Suç Kameraman 6.6 3,580

Lanet
2012 Korku Kameraman 6.8 188,029

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 294,424

Diktatör
2012 Komedi Kameraman 6.4 240,260

Koruyucu
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 93,105
2012 Game-Show Kameraman 7.0 1,221

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Kameraman 8.4 147,541
2010 Dram Kameraman 6.9 1,571
2009 Komedi Kameraman 7.7 21,964
2009 Komedi Kameraman 7.1 17,554

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 91,983
2007 Dram Kameraman 6.1 1,490
2004 Game-Show Kameraman 7.3 9,237
2003 Game-Show Kameraman 5.6 16,519

Katil Asansör
2001 Aksiyon Kameraman 4.5 3,360
2001 Aksiyon Kameraman 7.0 4,103

Frekans
2000 Suç Kameraman 7.4 91,335
2000 Biyografi Kameraman 7.0 24,836

Beşik Sallanacak
1999 Dram Kameraman 6.9 8,081

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Kameraman 7.5 77,252

Korkunç Politika
1999 Suç Kameraman 7.2 73,542

Cennete Dönüş
1998 Dram Kameraman 6.9 11,706
Dizi Altyazıları
The 100 (3,133) Better Call Saul (3,008) Castle Rock (2,523) La casa de papel (2,233) Preacher (1,358) Sharp Objects (1,349) Vikings (1,182) The Sinner (1,160) Westworld (997) Friends (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018