Giriş Kayıt
Scott Maguire

Scott Maguire


Kameraman

Scott Maguire, kameraman.

Beşik Sallanacak (1999), (2012) Lanet (2012), (2000) Frekans (2000), (2007) Şamar Oğlanı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 7.2 2,943
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 310,515
2015 Komedi Kameraman 5.5 12,098
2014 Aksiyon Kameraman 7.9 183,560
2014 Dram Kameraman 7.5 16,264
2014 Suç Kameraman 6.3 9,915
2014 Dram Kameraman 7.2 13,708
2014 Suç Kameraman 8.2 28,729

İntikam Benim
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 60,188
2013 Suç Kameraman 6.6 3,630

Lanet
2012 Korku Kameraman 6.8 191,653

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 298,575

Diktatör
2012 Komedi Kameraman 6.4 243,691

Koruyucu
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 94,011
2012 Game-Show Kameraman 7.0 1,305

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Kameraman 8.4 149,543
2010 Dram Kameraman 6.9 1,652
2009 Komedi Kameraman 7.7 22,174
2009 Komedi Kameraman 7.1 17,674

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Kameraman 6.8 92,507
2007 Dram Kameraman 6.0 1,607
2004 Game-Show Kameraman 7.3 9,343
2003 Game-Show Kameraman 5.6 16,593

Katil Asansör
2001 Aksiyon Kameraman 4.5 3,554
2001 Aksiyon Kameraman 6.9 4,398

Frekans
2000 Suç Kameraman 7.4 92,408
2000 Biyografi Kameraman 7.0 25,212

Beşik Sallanacak
1999 Dram Kameraman 6.9 8,427

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Kameraman 7.5 77,926

Korkunç Politika
1999 Suç Kameraman 7.2 75,441

Cennete Dönüş
1998 Dram Kameraman 6.9 12,626
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018