Giriş Kayıt
Elda Magnanti

Elda Magnanti


Makyaj

Elda Magnanti, makyaj.

Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya (1966), The Emperor's New Clothes (2001), Joseph (1995), Miseria e nobiltà (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşi Kan
2008 Biyografi Makyaj 6.3 819
2005 Macera Makyaj 6.5 49,440

The Apocalyps
2002 Dram Makyaj 6.5 754
2001 Komedi Makyaj 7.0 2,352
2000 Macera Makyaj 6.4 671
2000 Dram Makyaj 6.2 190
1999 Biyografi Makyaj 6.1 2,519
1998 Biyografi Makyaj 7.7 891
1997 Macera Makyaj 6.5 622
1996 Macera Makyaj 6.2 829

Korsan
1995 Aksiyon Makyaj 5.6 24,136
1995 Macera Makyaj 7.7 2,031
1995 Macera Makyaj 6.7 1,205
1994 Biyografi Makyaj 6.5 695
1990 Dram Makyaj 4.9 505
1986 Dram Makyaj 5.1 402
1982 Macera Makyaj 7.9 990
1975 Komedi Makyaj 6.4 320
1973 Komedi Makyaj 6.0 375
1973 Komedi Makyaj 5.7 142
1971 Western Makyaj 6.2 321

Kurt Gibi
1970 Western Makyaj 5.9 955
1968 Komedi Makyaj 6.9 858

Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya
1966 Dram Makyaj 6.3 4,332
1963 Komedi Makyaj 7.2 640
1960 Komedi Makyaj 7.3 1,020
1958 Komedi Makyaj 6.0 148
1955 Komedi Makyaj 7.1 252
1954 Komedi Makyaj 7.9 1,238
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019