Giriş Kayıt
Jose Magan

Jose Magan


Yapımcı, Yönetmen

Jose Magan, yapımcı, yönetmen.

Cold Skin (2017), Stranded (2001), Yosma (2004), (2006) Moscow Zero (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
   
2017 Macera Yapımcı 6.0 8,085
2006 Aksiyon Yapımcı 3.2 1,566

Yosma
2004 Dram Yapımcı 4.3 1,547
2001 Dram Yapımcı 5.4 2,392
- Korku Yapımcı    
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019