Giriş Kayıt
Shaw Madson

Shaw Madson


Oyuncu

Invermere, British Columbia, Canada, Invermere, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

(2000) Saklı Seçilmişler (2000), (2010) Stonehenge Apocalypse (2010), (2011) Behemoth (2011), (2006) All She Wants for Christmas (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Invermere, British Columbia, Canada
Doğum Yeri: Invermere, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Shaw Madison | Shaw Madsen
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gerilim Oyuncu 4.7 444
2011 Suç Oyuncu 8.2 88,056
2011 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.7 1,373

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 293,515

A Takımı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 233,623
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 2,311
2009 Dram Oyuncu 7.3 8,829
2006 Komedi Oyuncu 5.1 654

Mike Gibi 2
2006 Komedi Oyuncu 4.3 2,316
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,938

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 347,565

Kar Köpekleri
2002 Macera Oyuncu 5.1 23,336
2001 Macera Oyuncu 7.5 107,872

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Oyuncu 5.6 29,382
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019