Giriş Kayıt
Madhav

Madhav


Kameraman, Oyuncu, Kostümcü

Madhav, kameraman, oyuncu, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 3,656
2001 Dram Çeşitli 4.1 506
1992 Aksiyon Kameraman 4.9 175
1992 Oyuncu 5.7 31
1988 Komedi Kameraman 7.1 129
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018