Giriş Kayıt
Madhav

Madhav


Kameraman, Oyuncu, Kostümcü

Madhav, kameraman, oyuncu, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.4 3,082
2001 Dram Çeşitli 4.1 455
1992 Aksiyon Kameraman 5.0 149
1992 Oyuncu 5.9 30
1988 Komedi Kameraman 7.1 107
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018