Giriş Kayıt
Ruben Madera

Ruben Madera (7)


Oyuncu

Ruben Madera, 01 Eylül 2011 doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 2011
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 59,840
2002 Dram Oyuncu 5.4 2,058

Yeter
2002 Suç Oyuncu 5.7 35,109
2001 Dram Oyuncu 5.7 2,615
1999 Dram 4.9 524
1999 Dram Oyuncu 5.5 103
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018