Giriş Kayıt
Sonya Maddox

Sonya Maddox


Oyuncu

Sonya Maddox, Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Sonya Y. Maddox
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu 8.1 14

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 449,873
2000 Aksiyon Oyuncu 5.8 660
1993 Dram Çeşitli 6.5 764
1989 Komedi Oyuncu 5.2 6,128

Cennette Aşk
1987 Komedi Oyuncu 6.5 2,861
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019