Giriş Kayıt
Gordon MacRae

Gordon MacRae (64)


Oyuncu

Albert Gordon MacRae, 12 Mart 1921 East Orange, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

1941 yılının Mayıs ayında Sheila MacRae ile evlendi. 26 yılın ardından 1967 yılının Nisan ayında boşandılar. Çiftin 4 çocukları oldu.

Oklahoma! (1955), Carousel (1956), Mehtap Körfezi (1951), By the Light of the Silvery Moon (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Gordon MacRae, 24 Ocak 1986 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Albert Gordon MacRae
Doğum Tarihi: 12 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 24 Ocak 1986
Doğum Yeri: East Orange, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Gordon and Sheila MacRae
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 59 Aksiyon Oyuncu 6.7 183
1978 57 Komedi Oyuncu 5.0 146
1971 Komedi Oyuncu 7.8 989
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,659
1962 Komedi Oyuncu 8.7 186
1959 Komedi Oyuncu 8.3 178
1959 Komedi Oyuncu 7.7 80
1956 35 Dram Oyuncu 6.8 5,151
1955 34 Müzikal Oyuncu 7.2 9,886
1953 32 Komedi Oyuncu 7.1 1,695
1951 30 Müzikal Oyuncu 6.0 328

Mehtap Körfezi
1951 30 Komedi Oyuncu 7.1 1,981
1950 29 Komedi Oyuncu 6.2 1,014
1950 Komedi Oyuncu 7.6 399
1950 29 Komedi Oyuncu 6.6 1,401
1950 29 Komedi Oyuncu 6.6 333
1950 29 Suç Oyuncu 6.6 842
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,663) Supernatural (4,503) The Big Bang Theory (3,193) The Flash (2,554) Better Call Saul (1,872) A Discovery of Witches (1,822) Shameless (1,678) Titans (1,611) La Casa de Papel (1,127) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018