Giriş Kayıt
Peter MacNeill

Peter MacNeill


Oyuncu

Peter MacNeill, oyuncu.

The Good Witch (2008), The Hanging Garden (1997), The Exorcism of Molly Hartley (2015), The Good Witch's Garden (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Peter MacNeil | Peter Macneill | Peter McNeil | Pe
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kabus Sokağı
2021 Suç Oyuncu 7.0 163,459
2021 Komedi Oyuncu 6.7 92
2021 Dram Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 7.0 21,993
2020 Biyografi Oyuncu 7.9 13,432
2019 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,224
2019 Dram Oyuncu 6.9 4,782
2018 Dram Oyuncu 5.9 140
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 112,048
2018 Romantik Oyuncu 6.5 2,048
2017 Suç Oyuncu 5.6 429

Uzay Yolu: Keşif
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 131,836
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 723

Korku Terapisi
2015 Korku Oyuncu 5.6 42,326
2015 Dram Oyuncu 7.0 227
2015 Komedi Oyuncu 7.2 87
2015 Komedi Oyuncu 7.3 12,280
2015 Korku Oyuncu 4.6 4,470
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 1,864
2014 Dram Oyuncu 6.9 1,611
2014 Macera Oyuncu 6.1 970
2013 Dram Oyuncu 6.4 877
2013 Dram Oyuncu 6.9 1,642
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 44,301
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,178
2012 Dram Oyuncu 6.9 1,859

Kemik Torbası
2011 Dram Oyuncu 5.7 9,357
2011 Komedi Oyuncu 6.3 8,289
2011 Suç Oyuncu 5.6 742
2011 Dram Oyuncu 7.5 137
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,730
2010 Dram Oyuncu 7.1 2,273
2010 Suç Oyuncu 7.5 40,986
2010 Suç Oyuncu 4.4 565
2010 Suç Oyuncu 7.7 18,414
2010 Suç Oyuncu 4.1 478
2010 Komedi Oyuncu 7.1 1,670
2009 Dram Oyuncu 7.1 2,430
2009 Komedi Oyuncu 4.6 902

Baykuşun Ağlayışı
2009 Dram Oyuncu 5.9 5,095
2009 Komedi Oyuncu 7.7 10,145

Kit Kittredge: Amerikalı Bir Kız
2008 Dram Oyuncu 6.5 6,312
2008 Dram Oyuncu 6.6 482
2008 Dram Oyuncu 5.8 799
2008 Dram Oyuncu 7.1 4,818

Sır
2007 Dram Oyuncu 6.2 3,969

Taş Melek
2007 Dram Oyuncu 6.1 1,825
2007 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 970

Konuş Benimle
2007 Biyografi Oyuncu 7.3 10,245

Lanetli Bataklık
2006 Korku Oyuncu 4.8 3,345

Kapı Komşusu
2006 Korku Oyuncu 4.7 920
2006 Dram Oyuncu 6.4 228
2006 Dram Oyuncu 6.4 3,032

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Oyuncu 7.4 251,281
2005 Biyografi Oyuncu 8.0 197,322
2005 Dram Oyuncu 7.2 570
2004 Dram Oyuncu 6.1 411

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 77,518
2003 Dram Oyuncu 6.3 590
2003 Dram Oyuncu 6.3 188
2002 Dram Oyuncu 5.3 251
2002 Aksiyon Oyuncu 5.5 765

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Oyuncu 6.3 4,946

Melek Gözler
2001 Dram Oyuncu 5.7 25,588
2001 Suç Oyuncu 5.9 300
2001 Suç Oyuncu 5.8 8,105
2000 Dram Oyuncu 8.5 22,319

Frekans
2000 Suç Oyuncu 7.4 115,064
1999 Dram Oyuncu 5.4 206

Diriliş
1999 Suç Oyuncu 6.1 10,955
1999 Dram Oyuncu 6.6 459

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Oyuncu 7.3 24,155
1999 Dram Oyuncu 5.4 193

Küçük Mucize
1998 Komedi Oyuncu 6.8 22,120
1998 Dram Oyuncu 6.7 361
1998 Dram Oyuncu 4.8 155
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,747
1997 Dram Oyuncu 6.9 3,073

Çarpışma
1996 Dram Oyuncu 6.4 65,771
1996 Aksiyon Oyuncu 5.6 947
1996 Dram Oyuncu 7.8 469

Katil Ruh
1991 Korku Oyuncu 5.6 4,970
1990 Dram Oyuncu 6.1 2,841
1989 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 194
1989 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,921
1989 Suç Oyuncu 5.1 2,075
1987 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,450
1985 Animasyon Oyuncu 5.9 2,150
1978 Aksiyon Oyuncu 4.7 477

Kuduz
1977 Korku Oyuncu 6.3 21,192
1976 Suç Oyuncu 6.3 1,023
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024