Giriş Kayıt
David MacMillan

David MacMillan


Sesler, Oyuncu

David MacMillan, sesler, oyuncu.

Shoot the Moon (1982), Material Girls (2006), More American Graffiti (1979), (2008) Hancock (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave MacMillan | David R. B. MacMillan | David R.B
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paranoya
2013 Dram Sesler 5.7 33,157

Göçebe
2013 Macera Sesler 5.9 105,669

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Sesler 6.3 167,484
2012 Biyografi Sesler 7.4 19,791

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Sesler 5.2 52,415
2010 Dram Sesler 6.4 71,053

Teklif
2009 Komedi Sesler 6.7 272,696
2009 Suç Sesler 8.4 23,616

Alacakaranlık
2008 Dram Sesler 5.2 394,673
2008 Aksiyon Sesler 6.4 412,322

Vahşi Doğa
2008 Komedi Sesler 5.3 20,082
2007 Komedi Sesler 6.7 113,143

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Sesler 5.2 69,377

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Sesler 7.0 332,123

Zafer Patenleri
2007 Komedi Sesler 6.3 147,675
2006 Korku Sesler 5.1 5,651
2006 Komedi Sesler 4.0 20,849

Garfield 2
2006 Komedi Sesler 5.0 34,963

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Sesler 7.1 364,728

Tatlı Cadı
2005 Komedi Sesler 4.8 65,322

Halka 2
2005 Korku Sesler 5.4 85,789

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Sesler 5.8 67,745
2004 Komedi Sesler 5.0 72,275

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Sesler 6.2 150,034

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Sesler 5.3 16,627

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sesler 7.6 101,715

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Sesler 5.6 58,591

Başımın Belası
2003 Komedi Sesler 5.6 33,154

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 113,110

Mike Gibi
2002 Komedi Sesler 5.2 17,649

Yıldönümü Kutlaması
2001 Dram Sesler 6.3 7,840
2001 Komedi Sesler 4.7 39,100
2000 Komedi Sesler 5.6 8,782

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Sesler 6.4 180,723

Grinç
2000 Komedi Sesler 6.1 183,578

Perili Ev
1999 Fantastik Sesler 4.9 66,898
1999 Biyografi Sesler 7.1 3,017

Ed TV
1999 Komedi Sesler 6.1 39,605

Dava
1998 Dram Sesler 6.6 25,804

Alacakaranlık
1998 Dram Sesler 6.2 9,423

Melekler Şehri
1998 Dram Sesler 6.7 107,081

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 73,782

Havada Panik
1997 Aksiyon Sesler 4.8 10,030

Kızılmaske
1996 Aksiyon Sesler 4.9 30,568
1996 Komedi Sesler 5.8 7,428
1995 Biyografi Sesler 7.1 27,016
1995 Macera Sesler 7.6 245,961
1995 Komedi Sesler 6.0 6,121

Katil Doğanlar
1994 Suç Sesler 7.3 200,125

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sesler 7.2 303,368

Yükselen Güneş
1993 Suç Sesler 6.2 39,538

Şirket
1993 Gerilim Sesler 6.8 106,132

Sonun Başlangıcı
1993 Dram Sesler 7.6 155,815

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Sesler 5.8 15,941

Şehrin Kalbi
1991 Suç Sesler 6.9 14,023
1991 Komedi Sesler 5.8 7,123

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 138,678

Genç Ölmek
1991 Dram Sesler 6.0 13,789

Ölümüne Sevmek
1990 Komedi Sesler 6.4 12,485

Çizgi Ötesi
1990 Dram Sesler 6.6 75,000

İntikam
1990 Aksiyon Sesler 6.2 15,040

Cazibe
1989 Komedi Sesler 6.0 1,501

Yabancılar
1988 Suç Sesler 6.3 13,165
1988 Dram Sesler 6.8 13,868
1987 Dram Sesler 6.3 1,801

Kara Dul
1987 Suç Sesler 6.3 7,924
1987 Komedi Sesler 2.2 7,698

Harika Şeyler
1987 Dram Sesler 7.1 24,520
1986 Macera Sesler 5.6 12,184
1985 Komedi Sesler 5.4 930

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Sesler 7.6 406,084
1984 Dram Sesler 7.3 19,694

Boşluktaki Kahramanlar
1983 Macera Sesler 7.9 52,098
1982 Dram Sesler 7.0 2,244
1979 Komedi Sesler 5.3 3,736
1977 Belgesel Oyuncu
Sesler
7.4 165
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019