Giriş Kayıt
Dan MacManus

Dan MacManus


Görsel Efekt, Animasyon

Daniel MacManus, görsel efekt, animasyon.

Orman Çocuğu (1967) yapımıyla biliniyor.

Dan MacManus, 10 Mart 1990 tarihinde (20 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Daniel MacManus
Ölüm Tarihi: 10 Mart 1990
Diğer Bir İsmi: Daniel MacManus | Dan Macmanus | Dan Mac Manus
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Animasyon Görsel Efekt 7.6 100,720

Aristokediler
1970 Animasyon Görsel Efekt 7.1 80,028

Orman Çocuğu
1967 Animasyon Görsel Efekt 7.6 147,150
1966 Animasyon Animasyon 8.0 3,271

Gökten İnen Melek
1964 Komedi Görsel Efekt 7.8 135,813

Taştaki Kılıç
1963 Animasyon Görsel Efekt 7.2 77,897

101 Dalmaçyalı
1961 Animasyon Görsel Efekt 7.2 133,946

Uyuyan Güzel
1959 Animasyon Görsel Efekt 7.3 119,243
1957 Belgesel Görsel Efekt 7.4 263
1957 Animasyon Görsel Efekt 6.8 152
1956 Aile Görsel Efekt 7.7 349
1956 Aile Görsel Efekt 7.4 301
1956 Aile Görsel Efekt 7.5 397

Leydi ile Sokak Köpeği
1955 Animasyon Görsel Efekt 7.3 105,455
1954 Aile Görsel Efekt 7.2 295
1954 Aksiyon Animasyon 8.6 1,399
1954 Aile Görsel Efekt 7.2 357
1953 Animasyon Görsel Efekt 7.3 108,752
1952 Animasyon Görsel Efekt 7.8 1,639
1952 Aile Görsel Efekt 7.8 1,669

Alice Harikalar Diyarında
1951 Animasyon Görsel Efekt 7.4 113,297
1951 Aile Görsel Efekt 6.6 169

Külkedisi
1950 Animasyon Animasyon 7.3 127,608
1948 Animasyon Görsel Efekt 6.5 3,910
1947 Animasyon Animasyon 6.7 5,583
1944 Aile Görsel Efekt 6.9 554
1942 Animasyon Animasyon 7.3 114,207
1942 Animasyon Animasyon 7.0 451
1942 Animasyon Animasyon 6.2 3,935
1942 Belgesel Animasyon 5.9 284
1940 Animasyon Animasyon
Görsel Efekt
7.8 80,571

Pinokyo
1940 Animasyon Görsel Efekt 7.5 112,392
1935 Animasyon Animasyon 7.5 845
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019