Giriş Kayıt
Angus MacLane

Angus MacLane


Animasyon, Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Angus MacLane, animasyon, oyuncu, senarist, yönetmen.

Sevimli Canavarlar (2001) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Işıkyılı
2022 Animasyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.5 54,848
2016 Animasyon Yapımcı 5.9 765

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.3 276,983
2013 Animasyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.5 16,207
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 7,490
2011 Animasyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.0 7,396
2011 Animasyon Animasyon
Oyuncu
7.2 9,233

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Animasyon 8.3 834,325

Yukarı Bak
2009 Animasyon Animasyon 8.3 1,040,561
2008 Animasyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.6 11,756

Vol. İ
2008 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
Oyuncu
8.4 1,111,979

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon 8.1 734,059

Arabalar
2006 Animasyon Animasyon 7.2 422,441
2005 Animasyon Animasyon 7.6 16,288

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Animasyon 8.0 735,638

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Animasyon 8.2 1,040,884

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
8.1 906,663
2000 Animasyon Animasyon 8.0 32,332

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.9 580,986

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 294,151

Geri'nin Oyunu
1997 Animasyon Animasyon 7.8 25,610
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022