Giriş Kayıt
Will Mackenzie

Will Mackenzie (80)


Yönetmen, Oyuncu

Will Mackenzie, 24 Temmuz 1938 Providence, Rhode Island, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu.

Everybody Loves Raymond (1996), Family Ties (1982), Reba (2001), WKRP in Cincinnati (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1938
Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Will MacKenzie | Will McKenzie
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Yönetmen 8.4 220,559
2001 Komedi Yönetmen 6.5 11,999
2001 Komedi Yönetmen 6.8 23,559
1997 Komedi Yönetmen 6.3 26,230
1996 Komedi Yönetmen 7.1 56,537
1995 Komedi Yönetmen 6.2 2,953
1993 Komedi Yönetmen 6.9 33,195
1993 Komedi Yönetmen 6.8 130
1989 Yönetmen 6.3 1,485

Cazibe
1989 51 Komedi Yönetmen 6.0 1,479

Mavi Ay
1985 Komedi Yönetmen 7.6 15,959
1982 Komedi Yönetmen 7.2 13,882

Batının En iyisi
1982 Komedi Yönetmen 7.7 184
1980 Komedi Yönetmen 6.8 2,701
1978 Komedi Yönetmen 8.0 6,682
1970 32 Komedi Oyuncu 6.9 1,814
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,376) A Star Is Born (3,512) Bohemian Rhapsody (3,469) Suspiria (1,703) IO (1,519) Close (1,472) Keepers (1,262) The Girl in the Spider's Web (1,213) Museo (1,057) Venom (1,004)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,044) True Detective (7,072) Luther (2,898) The Punisher (2,420) The Flash (2,183) The Big Bang Theory (1,363) The Blacklist (1,305) Black Mirror (1,160) Project Blue Book (1,118) Peaky Blinders (1,104)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019