Giriş Kayıt
Bill Mackenzie

Bill Mackenzie


Oyuncu

Bill Mackenzie, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Bill MacKenzie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalnız Kalınca
2007 Dram Oyuncu 5.2 1,193

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Oyuncu 6.4 2,154

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 343,853
2004 Komedi Oyuncu 5.7 21,842

Evden Eve
2002 Dram Oyuncu 7.9 3,754
2002 Suç Oyuncu 5.3 22,021

Biz Melek Değiliz
1989 Komedi Oyuncu 6.1 19,636
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019