Giriş Kayıt
Anna MacKenzie

Anna MacKenzie


Sesler

Anna MacKenzie, sesler.

That's What I Am (2011), The Virginian (2000), (2014) Uyumsuz (2014), (2011) Hızlı ve Öfkeli 5 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anna Mac Kenzie | Anna McKenzie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Sesler 6.6 219,612
2017 Aksiyon Sesler 8.1 537,124

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sesler 6.0 75,725

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 Komedi Sesler 6.0 25,444

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sesler 6.3 36,473

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sesler 7.2 330,690

Uyumsuz
2014 Macera Sesler 6.7 394,566

Süper Baba
2013 Komedi Sesler 6.4 69,885

Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Sesler 5.0 13,793

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Sesler 7.1 342,644
2013 Aile Sesler 7.0 2,839

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Sesler 6.1 180,808
2012 Aksiyon Sesler 7.8 585,909
2012 Macera Sesler 7.0 532,907

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Sesler 6.8 189,831

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Sesler 6.2 123,768
2011 Komedi Sesler 6.1 58,034

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Sesler 7.3 325,818
2011 Komedi Sesler 7.1 9,916

Kader Ajanları
2011 Romantik Sesler 7.1 225,102

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Sesler 3.4 43,465

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Sesler 6.8 121,197

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Sesler 6.6 79,502

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Sesler 6.6 238,810

Despero
2008 Macera Sesler 6.1 33,811

Acaip Bi Film
2008 Komedi Sesler 1.9 81,909

Gizli Gerçekler
2008 Suç Sesler 7.2 33,889

Rüyaların Peşinde
2008 Dram Sesler 5.5 5,714

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Sesler 6.6 89,924

İşte Spartalılar
2008 Komedi Sesler 2.7 96,594

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sesler 8.0 575,327

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Sesler 7.2 26,507

Destansı Bir Film
2007 Macera Sesler 2.4 97,079
2006 Dram Sesler 7.0 39,902

Ayın Çalışanı
2006 Komedi Sesler 5.5 41,232

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sesler 6.0 215,302

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Sesler 6.9 301,942

Buluşma Olayı
2006 Komedi Sesler 2.8 54,294
2005 Komedi Sesler 6.4 63,752

Xxx 2
2005 Aksiyon Sesler 4.4 62,990

Sakin Ol
2005 Komedi Sesler 5.7 64,209

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Sesler 6.9 13,941
2004 Biyografi Sesler 7.7 125,995

Tehdit
2004 Dram Sesler 5.9 12,675

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Sesler 7.8 402,464

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Sesler 7.0 24,535
2004 Aksiyon Sesler 6.1 226,193

Zafer Yolu
2003 Dram Sesler 7.3 62,680

Son Samuray
2003 Aksiyon Sesler 7.7 365,233

Üçkağıtçılar
2003 Komedi Sesler 7.3 117,053

Alex Ve Emma
2003 Komedi Sesler 5.6 12,428

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Sesler 7.9 469,253

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Sesler 7.7 334,900

Sıkı Dostlar
2001 Suç Sesler 6.1 21,243
2000 Biyografi Sesler 6.3 447

Yakın Tehlike
2000 Dram Sesler 7.3 50,230

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Sesler 6.2 52,607
2000 Dram Sesler 7.3 624
2000 Western Sesler 6.1 574

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 244,645
1999 Dram Sesler 6.5 3,435
1998 Korku Sesler 5.1 2,384
1997 Dram Sesler 6.4 8,598
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019