Giriş Kayıt
Greg MacGillivray

Greg MacGillivray


Yönetmen, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Greg MacGillivray, yönetmen, yapımcı, görüntü yönetmeni, kameraman.

Büyük Çarşamba (1978), Everest (1998), To the Arctic 3D (2012), National Parks Adventure (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: MacGillvray/Freeman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Yönetmen 7.9 42
2017 Belgesel Yönetmen 5.5 271
2017 Belgesel Yönetmen 6.5 275
2016 Belgesel Yönetmen 6.9 601
2016 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
   
2015 Belgesel Yönetmen 7.1 360
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
6.5 145
2012 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,006
2011 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
6.2 123
2010 Belgesel Yönetmen 7.9 16

Arabia 3D
2010 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
5.9 58
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
6.5 361
2007 Belgesel Kameraman
Yapımcı
7.0 319
2006 Belgesel Yönetmen 6.3 269
2006 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.1 194
2005 Belgesel Yapımcı 6.8 300
2003 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
5.4 58
2003 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.0 500
2001 Belgesel Kameraman
Yapımcı
6.9 482
2000 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
7.3 437
1998 Belgesel Yapımcı
Kameraman
Yönetmen
7.1 3,016
1996 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
7.1 255
1995 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.3 126
1995 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
7.2 494

Cinnet
1980 Korku Kameraman 8.4 777,681

Büyük Çarşamba
1978 Komedi Yapımcı 7.3 5,513
1976 Aksiyon Senarist
Görüntü Yönetmeni
Çeşitli
6.0 753

Martı Jonathan Livingston
1973 Dram Kameraman 6.0 1,693
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (389,727) Chernobyl (31,171) The Big Bang Theory (6,767) Killing Eve (3,238) The 100 (3,094) The Blacklist (2,188) Vikings (1,839) Breaking Bad (1,470) Shingeki no kyojin (1,457) The Flash (1,351)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019