Giriş Kayıt
Christie MacFadyen

Christie MacFadyen


Oyuncu

Christie MacFadyen, oyuncu.

(2002) Ararat (2002), (2001) Left Behind (2001), (2006) Jesse Stone: Night Passage (2006), (2002) Left Behind II: Tribulation Force (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christine MacFadyen | Christie McFadyen
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Oyuncu 7.3 3,766
2003 Komedi Oyuncu 5.6 519
2002 Dram Oyuncu 6.6 10,954
2002 Dram Oyuncu 5.2 3,421
2001 Dram Oyuncu 7.4 10,076
2001 Aksiyon Oyuncu 4.6 8,437
2001 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,488
1998 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,578
1992 Biyografi Oyuncu 6.8 1,446
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019